Calabacín - Irmá pequena da cabaza

Os calabacines estiveron gozando de gran popularidade en Alemaña desde os anos oitenta. E xa que este vexetal ten pouco sabor, pódese preparar en case todas as variacións. ¿Quen non lle gusta gozar dunha ensalada lixeira de calabacín ou unha deliciosa cazola con calabacín, tomate e carne picada no verán? A calabacera é rica en vitaminas, alta en auga e baixa en calorías. Ademais, é fácil de dixerir, polo que unha receita con calabacín é, polo tanto, óptima para unha dieta. Os gourmets ata aprecian a flor amarela da vide como unha delicadeza especial. O calabacín é especialmente bo na parrilla e, cando finaliza a tempada, a calcinha tamén se pode conxelar fácilmente: mellor cortarse en anacos previamente e mesmo porcións.

A abobrinha está chea de nutrientes ricos

Aínda que os calabacines son principalmente de auga, tamén son ricos en carbohidratos, proteínas, fibras, sodio, potasio e calcio. Ademais, o calabacín é coñecido como un doador de vitamina A e vitamina E. En definitiva: as receitas con calabacín son parte integrante da nosa dieta hoxe.

Se queres enriquecer a túa propia horta con el, normalmente non necesitas máis de dúas plantas para satisfacer as necesidades dunha familia de catro, porque o calabacín ten moitos froitos. Cada planta debe ter espazo de aproximadamente un ano e medio a dous metros cadrados. Mentres o nutriente eo abastecemento de auga son importantes, coidado: os calabacines son sensibles aos veráns fríos e chuviosos. Idealmente, cosechan a uns 15 centímetros de lonxitude e 200 gramos de peso para garantir o sabor delicado.

Calabacín: pequena irmá da cabaza

O calabacín foi distribuído en Europa a través de Italia, onde foi criado a partir da calabaza do xardín desde finais do século XVII, que tamén revela o nome: pequena cabaza. O 7 de maio tamén ten o seu propio día: o giorno do zucchetto, que se sementa no período comprendido entre mediados de abril e mediados de maio. As calabacines non se recollen como de costume a unha lonxitude de dez a 20 centímetros, tamén son tan grandes como unha cabaza e alcanzan un peso de ata cinco quilos.

A súa forma pode ser oblonga ou redonda. Hai variedades amarelas e verdes, con diferentes matices e raias. Son recollidos entre xuño e outubro e deben consumirse logo duns doce días. Non obstante, temperaturas por debaixo de oito graos e almacenamento ao lado de mazás ou tomates rompen o calabacín máis rápido polo segredo de etilo.

Preparación fácil e deliciosas receitas

O vegetariano pode gozar da tortilla de calabacín: engade calabacín e cebola de primavera con un pouco de allo, fregue os ovos con tomiño, perexil, sal e pementa e unha casca de limón, tomate cereza e deixe que se cociña no forno. Se non queres desistir de carne, podes mirar para a fronte os calabacines, por exemplo, con xamón cocido, gouda e salsa de tomate.

Quen non lle gusta a sopa de calabacín nunha noite de inverno frío con pementos vermellos, cebolas, crema agria e un trazo de viño branco, refinado cun pouco de chile ardente. Na súa terra natal e tamén en toda a zona mediterránea, é apreciada como ingrediente de ratatouille. Incluso os zucchini con carne picada son populares: a imaxinación non ten límites.

Receita con calabacín

Receita de cazola de zucchini con carne picada fresca do forno para dous. Os seguintes ingredientes son necesarios para a preparación:

  • 350 g de patacas
  • 2 zucchini mediana
  • 1 tomate mediano
  • Caldo de 200ml
  • 250 g de carne picada
  • Crème Fraiche
  • Sal e pementa

Ao prepararse, proceda do seguinte xeito: Cortar os calabacines, as patacas e os tomates en anacos pequenos, sal e pementa e colocar no prato da cazola. Douse cun caldo e cociña por media hora a 180 grados. Afina a carne de vaca picada con crema fraiche e cocea durante outra media hora no forno.

Comparte con amigos

Deixe o seu comentario